Wat klanten zeggen

Hier kan je enkele reviews lezen van klanten die ik heb gecoacht naar de beste shape van hun leven. Wanneer zet jij jouw eerste stap naar verandering?

Jules helpt een vrouwelijke klant met squatsEen gelukkige klant touwtje aan het springenJules motiveert een klant die aan een touw trekt

Getuigenissen

De transformatie van Alice met een voor-en na foto van haar lichaam.

Alice Dupercyn, 25j

Starten met Jules was gewoon de beste beslissing in tijden dat ik heb gemaakt!! Vanaf dag 1 tot en met dag 84 altijd de steun, info en vertrouwen gekregen die ik zocht! Het belangrijkste wat ik uit de begeleiding heb geleerd is hoe je op een gezonde manier, lekker kan eten en dat sporten helemaal geen sleur is, maar pure ontspanning.

Bekijk de Video Review
De transformatie van Laurenz met een voor-en na foto van zijn lichaam.

Laurenz, 27j

Ik ga al een tijdje naar de gym, maar ik realiseerde me dat ik het niet op de juiste manier deed. Met de begeleiding van Jules kreeg ik de kans om veel meer kennis op te doen over hoe ik met mijn voeding en training om moet gaan.

Bekijk de Video Review
De transformatie van Vincent met een voor-en na foto van zijn lichaam.

Vincent, 24j

Nooit verwacht dat ik mijn doelen zou bereiken, maar er is veel mogelijk met de technieken die ik heb aangeleerd. Wat ik super vind is dat coach Jules altijd beschikbaar is voor vragen en dat hij voor je klaar staat om te helpen!

Bekijk de Video Review
De transformatie van Jarno met een voor-en na foto

Jarno, 27j

Sinds ik bij Jules ben begonnen, ligt mijn motivatie op een ander niveau. Hij hielp me niet alleen om de juiste balans in mijn maaltijden te vinden, hij gaf me ook echt kennis. Al snel kon ik mijn macro-inname zelf beheren en organiseren, ik wist al snel wat ik deed, en eerlijk gezegd is dat de helft van het werk.

Bekijk de Video Review
Transformatie van een vrouw met een voor-en na foto.

Anoniem (v), 42j

De laatste jaren, ik spreek over 3 jaar heb ik gewoon niet goed genoeg mn best gedaan en stoppen met sporten lag ook aan de basis van een in mijn ogen ´uitgezakt´ lichaam.Ik was ook een echte leek in wat ik kon, mocht eten vooral.De trainingen die Jules mij gaf daar had ik geen problemen mee maar vooral voeding was voor mij een struikelblok.

Bekijk de Video Review

Let's make it happen!

Kan ik iets voor jouw betekenen en zou je graag willen samenwerken met mij? Neem dan zeker contact met mij op!

Boek een afspraak