Lees wie ik ben en wat je van mij kan verwachten …

Hi, ik ben Jules Robijns en hier vertel ik jou graag wat meer over hoe mijn carrière als personal coach tot stand is gekomen.

Net omdat ik graag een vertrouwensband opbouw met jou is het essentieel om over mezelf te vertellen.  

Jules aan het planken met 2 klantenJules motiveert een klant tijdens het zijwaarts planken
Kennis is de sleutel om op lange termijn succes te ervaren. Een goede balans tussen voeding, training en levensstijl zorgt voor blijvende resultaten.

- Jules Robijns

Start van mijn verhaal

Sport is de rode draad door mijn leven. Van kindsbeen af ben ik er door gefascineerd. Ook mijn competitiviteit en drang om elke dag een betere versie te zijn van jezelf, heeft hier enorm veel toe bijgedragen. En gaandeweg kwam de interesse voor gezondheid en het menselijk lichaam…

Ik kwam snel als jonge snaak in contact met basketbal en kreeg letterlijk een intense band met het spelletje. Die passie draag ik trouwens tot op vandaag met me mee.

Het proeven van competitie, aftasten van individuele grenzen en in team presteren startte met basketbal, maar daar stopte het natuurlijk niet. Het legde wel het fundament om mijn eigen lichaam fysiek te prikkelen én met passie voor het menselijk lichaam nog een stap verder te gaan.

Mijn trigger

In 2011 vatte ik mijn hogere studies om uiteindelijk af te studeren als Master of Science in de Bewegingswetenschappen. Tijdens die studiejaren zag ik echter dat vrienden en kennissen begonnen te worstelen met hun gezondheid. Als je van het student leven genoot, zal je dit niet onbekend in de oren klinken. Dat fenomeen prikkelde mij om zelf onderzoek te voeren.

Als pas afgestudeerde kwam ik snel tot de conclusie dat verkeerde informatie hoofdzakelijk voor dé rem zorgt om het tij te keren. Iedereen die aan het diëten, kent mogelijks effect maar daarom geen resultaat op de lange termijn. Dit was de trigger om te beginnen in de coachingbusiness, een term die misschien niet breed genoeg is. Meer dan coach zijn, is het ook mijn taak om het goede voorbeeld te geven en mijn klanten richting hun gewenste doelen te begeleiden. Net daaruit haal ik enorm veel energie.

Wat jij van mij kan verwachten

Door mijn manier van werken ben ik in staat om een vertrouwensband op te bouwen en diepgang te creëren tijdens onze gesprekken. Ik veroordeel niemand en ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en jouw doelen, het is immers mijn passie waarvoor ik zeer dankbaar ben. Samen met jou ga ik graag op zoek naar hoe we jouw doelen kunnen bereiken.  

Door mijn opleidingsachtergrond en ruime coachervaring kan ik putten uit een groot arsenaal aan coachinstrumenten. Maar hoe groot het pakket ook is, ook ik blijf telkens bijscholen. Ik geef nieuwe wetenschappelijke inzichten plaats tijdens mijn sessies en stimuleer ook om mee te denken met mij, want elk lichaam verdient zijn specifieke aandacht.

Jules motiveert 3 klanten tijdens een groepssessie
 • 01

  Persoonlijk

  Kwaliteit boven kwantiteit.

 • 02

  Hands-on

  Betrokkenheid leidt tot actie. Actie brengt jouw droom dichterbij.

 • 03

  Monitoren

  Resultaten zien, doet geloven in jezelf en is verslavend

Mijn passie

Ik zie mijn job niet als ‘werken’, maar het is vooral mijn passie geworden. Ik geef mijn klanten alle nodige kennis mee, zodat zij na het coachingsproces zelfstandig verder kunnen en een gezonde levensstijl blijven hanteren.

Een mooie before & after foto is leuk meegenomen en goede promotie, maar als dezelfde klant 5 jaar later die resultaten hebben behouden of zelf verbeterd, dan haal ik daar zelf veel meer voldoening uit!

Mijn aanpak

De benadering die ik gebruik voor al mijn klanten wordt op een holistische manier gedaan. Zowel voeding, training, levensstijl en mentale gezondheid krijgen mijn volledige aandacht.

Dit uit zich ook in de tot nu toe opgezette partnerships met een kinésitherapeut, mental coach en andere personal trainers. Bekijk hiervoor zeker een de Partners-pagina.

Teamwork makes the dream work

behaalde opleidingen

2021
 • Functional Range Assessment Specialist,
  Functional Range Systems
 • N1 Education
2020
 • Functional Range Mobility Specialist,
  Functional Range Systems
 • Fat Loss Fundamentals, Clean Health Fitness Institute
 • Optimizing Strength Ratios, Kilo Strength Society
 • Performance Nutrition Coach
  Certification level 1 by Clean
  Health Fitness Institute
2019
 • Contest Preparation by Psyical
  Coaching Academy
 • Online Program Design Course
  by Kilo Strength Society
2017
 • Master of Science, VUB
2014
 • Bachelor of Physical Science, VUB
Jules spot een klant tijdens de benchpress oefening

Waarom met mij samenwerken?

Elk persoon is anders. Jouw lichaam, jouw doelen, jouw planning,... Jij verdient dus zeker een persoonlijke aanpak. Ik wind er nooit doekjes om en ga dan voluit voor de beste aanpak voor optimale resultaten. Wil je weten of wij een match zijn? Klik op onderstaande link.

Werk met mij samen