Mijn partners

Ik ben niet gespecialiseerd in alle domeinen en daarom heb ik doorheen de jaren een sterk team rond mij gebouwd. Neem zeker een kijkje op de website van onderstaande partners waarmee ik reeds een nauwe en intensieve samenwerking heb opgezet.

YPHI

logo yphi

YPHI is dé locatie om spieren aan te maken, vet te vebranden en te werken aan jouw gezondheid. Hier geef ik mijn personal training sessies. Aansluitend zal ook een sauna ter beschikking zijn zodat je volledig tot rust kan komen na een harde trainingsessie!

https://yphi.be

Muskle

Het logo van partner Muskle.

Supplementen ter aanvulling van jouw voedingspatroon kan je vinden bij Muskle. Ze hebben de lekkerste protein shakes, protein bars,.. Gebruik zeker mijn kortingscode “JULES” en ontvang 15% korting op jouw bestelling!

https://muskle.be

Applied Movement

logo applied movement

Therapie waarbij de oorzaak
aangepakt wordt. Besteed geen tijd aan symptoombestrijding. Dit is specifieke therapie en training waarbij heel je lichaam in balans komt. Dat zorgt ervoor dat jij zo snel mogelijk van je klachten afkomt.

https://appliedmovement.be/

LMNTS Roosdaal

Het logo van partner LMNTS.

LMNTS is het gezonheids- en sportcentrum in regio Aalst. Naast fitness bieden ze ook kinesitherapie, psychologie en tal van andere zaken aan. Mijn functie binnen het team is het verzorgen van het voedings- en lifestyleaspect van de klant.

https://lmnts.be

Bart Vermeulen

Het logo van partner Freedom Coaching (Bart Vermeulen).

Als we over gezondheid spreken, dan is dit niet enkel lichamelijk maar ook mentaal. Bart heeft een soortgelijke aanpak als mij die tot enorm mooie resultaten heeft geleid. 
Voel je niet goed in je vel, dan helpt Bart jou wel!

https://freedomcoaching.be

Arne Missine

Logo van klant Arne Missine.

In samenwerking me coach Arne, zorg ik voor de begeleiding op vlak van voeding en lifestyle. 
Coach Arne doet een uitstekende job om leuke, uitdagende trainingen te voorzien voor zijn klanten. Neem zeker eens een kijkje op zijn website!

https://coach-arne.be/

Samenwerken met mij?

Kan ik iets voor jouw business betekenen en zou je graag willen samenwerken met mij? Neem dan zeker contact met mij op!

Boek een afspraak